Informacje na temat wolnych terminów i zapisy na lekcje:

Michał Przerwa-Tetmajer fot. Robert Wilczyński

Zapraszam na prywatne lekcje gry na gitarze każdego, kto chce rozpocząć lub kontynuować naukę. Wiek, predyspozycje muzyczne, ani rodzaj aspiracji nie są przeszkodą w rozpoczęciu nauki. Lekcje odbywają się w pobliżu Ogrodu Saskiego w Warszawie (poniżej mapa). Istnieje również możliwość lekcji przez internet. Proponuję regularne spotkania raz w tygodniu, jednak istnieje możliwość dostosowania harmonogramu do indywidualnych potrzeb. Zajęcia prowadzę w taki sposób, żeby przynosiły maksymalne efekty i zadowolenie. O skuteczności moich lekcji możesz się przekonać poznając opinie moich uczniów w Google.

Jestem czynnym muzykiem. Nagrałem 9 płyt. Możesz ich posłuchać w internecie (dyskografia i media poniżej). Posiadam duże doświadczenie sceniczne. Występowałem w Polsce, Chinach i wielu krajach Europy. Jednak koncerty i sesje nagraniowe to dla mnie nie wszystko. Nie wyobrażam sobie bycia muzykiem bez dzielenia się swoją pasją z uczniami.

Kontakt:

tetmajer@gmail.com

+48 515 096 388

Najczęściej zadawane pytania:

Nauka gry na ukulele

Z wykształcenia jestem gitarzystą, jednak chętnie pomogę również tym, którzy cenią sobie brzmienie, łatwość gry i niewielkie rozmiary ukulele.

Przeczytaj:

Adres:

Marszałkowska 111A m. 1109, Warszawa

Nauka gry przez internet (Skype, Zoom, itp.)

Dla osób, które z jakiegoś powodu nie mogą przychodzić na lekcje osobiście oferuję lekcje przez internet. Zapraszam do kontaktu w celu umówienia terminu lekcji. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dot. wymagań technicznych.

Przeczytaj:

Dyskografia:

Jazzpospolita

  • Humanizm (2017)
  • Made in China (2016)
  • Jazzpo! (2014)
  • Repolished Jazz (2012)
  • Impulse (2012)
  • Almost Splendid (2010)
  • EP Polished Jazz (2009)

Michał Przerwa-Tetmajer

  • Michał Przerwa-Tetmajer <self titled> (2019)
  • EP Dwa czy jeden? (2018)
  • Doktor filozofii (2014)

Niskie ciśnienie

  • Dla domu i ogrodu (2016)
Michał Przerwa-Tetmajer fot. Wiktoria Dziewulska

Dyplomy

  • Dyplom Wrocławskiej Szkoły Jazzu i Muzyki Rozrywkowej
  • Dyplom Policealnego Studium Jazz im. Henryka Majewskiego w Warszawie

Posłuchaj mojej muzyki