Nauka gry na gitarze w Warszawie:

Michał Przerwa-Tetmajer fot. Robert Wilczyński

Zapraszam na prywatne lekcje gry na gitarze każdego, kto chce rozpocząć lub kontynuować naukę. Wiek, predyspozycje muzyczne i aspiracje mogą być dowolne. Lekcje odbywają się w pobliżu Ogrodu Saskiego w Warszawie (poniżej mapa). Istnieje również możliwość lekcji przez Internet. Proponuję stałe terminy raz w tygodniu lub nieregularne spotkania. Zajęcia prowadzę w taki sposób, żeby przynosiły maksymalne efekty i przebiegały w przyjaznej atmosferze. O skuteczności moich lekcji możesz się przekonać poznając opinie moich uczniów w Google.

Posiadam duże doświadczenie jako profesjonalny gitarzysta. Nagrałem 9 płyt. Możesz ich posłuchać w Internecie (dyskografia i linki poniżej). Występowałem w Polsce, Chinach i wielu krajach Europy. Dzielenia się pasją do muzyki z uczniami jest obecnie moim głównym zajęciem.

Kontakt:

tetmajer@gmail.com

+48 515 096 388

Najczęściej zadawane pytania:

Nauka gry na ukulele

Z wykształcenia jestem gitarzystą, jednak chętnie pomogę również tym, którzy cenią sobie brzmienie, łatwość gry i niewielkie rozmiary ukulele.

Przeczytaj:

Adres:

Marszałkowska 111A m. 1109, Warszawa

Nauka gry przez internet (Skype, Zoom, itp.)

Dla osób, które z jakiegoś powodu nie mogą przychodzić na lekcje osobiście oferuję lekcje przez internet. Zapraszam do kontaktu w celu umówienia terminu lekcji. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dot. wymagań technicznych.

Przeczytaj:

Dyskografia:

Jazzpospolita

  • Humanizm (2017)
  • Made in China (2016)
  • Jazzpo! (2014)
  • Repolished Jazz (2012)
  • Impulse (2012)
  • Almost Splendid (2010)
  • EP Polished Jazz (2009)

Michał Przerwa-Tetmajer

  • Michał Przerwa-Tetmajer <self titled> (2019)
  • EP Dwa czy jeden? (2018)
  • Doktor filozofii (2014)

Niskie ciśnienie

  • Dla domu i ogrodu (2016)
Michał Przerwa-Tetmajer fot. Wiktoria Dziewulska

Dyplomy

  • Dyplom Wrocławskiej Szkoły Jazzu i Muzyki Rozrywkowej
  • Dyplom Policealnego Studium Jazz im. Henryka Majewskiego w Warszawie

Posłuchaj mojej muzyki

Jestem obecny w większości serwisów streamingowych. Poniżej dwa najpopularniejsze z nich.